Opnieuw beginnen

REinvent Your Life: je leven op de rit krijgen na een break-up. Niet makkelijk en niet leuk. Maar het feit ligt er en je moet door. Maar hoe dan? Laat mij je helpen. Ik weet als geen ander hoe jij je leven een andere wending kan geven.

 

Hi ik ben Anouk,voor mij is het inmiddels een aantal jaren geleden dat mijn wereld op zijn kop stond en de grond onder mijn voeten wegzakte.

Als de dag van gisteren kan ik het terughalen. Het bijbehorende gevoel ook. Ik keek terug op een relatie van zeventien jaar, waarvan vijftien in het buitenland mét twee prachtige zonen. Er moest van alles geregeld en afgesloten worden. En weer opgebouwd. En dat is me gelukt! En dat gaat jou ook lukken. Met mijn hulp verzeker ik je dat ook jij straks weer verder kunt met je leven. Met opgeheven hoofd én nieuw elan!

 

Jarenlange ervaring als coach

Ik combineer mijn expertise en ervaringen als coach met mijn persoonlijke coachingstraject (ik heb zelf ook met een coach gewerkt tijdens mijn scheidingsperiode) in de REinvent Your Life Academy. Graag inspireer en begeleid ik jou op je pad van keuzes. Ben je bereid nieuwe wegen in te slaan en wil je obstakels overwinnen? Je verandering en vooruitgang bereiken via een 1 op 1 coachingstraject of via mijn online coachingsprogramma? Jij weet zelf wat voor jou het beste werkt. Zie mij als de katalysator bij het vinden van richting in jouw nieuwe leven. Ik help je duidelijkheid te creëren over waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

 

Overnieuw beginnen

Overnieuw beginnen……. REinvent Your Life…… Makkelijk praten, maar waar moet ik beginnen?” Laat mij je helpen om die eerste stap te zetten naar jouw nieuwe leven. Laten we aan de slag gaan. Samen zetten wij de verandering in en zorgen we voor ervoor dat jij sterker uit de strijd komt!

 

Probeer je rustig te blijven en alles op een rijtje te krijgen, maar soms raak je toch even de weg kwijt?

Heb je het gevoel dat je geen enkele grip hebt op de situatie?

Ben je bang dat je dingen over het hoofd ziet?

Lijkt alles een enorme warboel?

Weet je niet of je de juiste beslissingen neemt?

Ben jij op de hoogte van alle regel- en wetgeving?

Heb je het gevoel dat alles je overkomt?

Voel je dat de tijd is gekomen om de touwtjes in handen te nemen?

Begrijp je dat je in actie moet komen, maar je weet niet waar te beginnen?

Hoor je wat andere mensen zeggen, maar weet je niet hoe je dat voor jezelf in de praktijk moet brengen?

Had je maar iemand die je af en toe bij de hand nam?

Net zoals ik de hand van mijn coach had om vast te houden tijdens mijn reis, hoop ik deze nu aan te kunnen bieden aan jou. Zodat je een beetje houvast hebt. En, stapje voor stapje sterker wordt. Dat is mijn wens voor jou.

Kom in actie

 Als jij vooruit wilt komen, dan is het REinvent Your Life programma voor jou.

Graag neem ik jou bij de hand, zodat je stapsgewijs aandacht kunt besteden aan de zaken waar je tegenaan loopt tijdens jouw proces. Net zoals ik een hand had om vast te houden tijdens mijn reis. Zodat je letterlijk houvast hebt en stapje voor stapje sterker wordt. En zo de juiste beslissingen weet te nemen. Uiteindelijk krijg jij jouw leven weer op de rit. Zoals jij dat wilt. Iets mooiers kan ik je niet toewensen.

Als personal coach ben ik in te huren voor 1 op 1 trajecten. Gezamenlijk werken we aan een tijdsplan in een traject waarmee jij concreet aan de slag gaat. Ik bied je structuur, vormgegeven in maandelijkse pakketten, die we samen behandelen. Een leidraad, waarbij jij aan het roer blijft staan. Het is jouw pad. Ik ben je neutrale sparringpartner, zodat jij veilig kunt uitzoeken wat het beste is voor jou. Als jouw klankbord kun je alles bij mij kwijt. Ik ben jouw stok achter de deur: degene die je eraan herinnert te gaan doen wat je met jezelf hebt afgesproken. Stappen maken, zodat je daar komt waar je wilt zijn.

Of je kunt kiezen voor mijn online coachingsprogramma. Ook dan neem ik jou bij de hand. Digitaal besteden we stapsgewijs aandacht aan alles waar jij tegenaan loopt. En welke optie je ook kiest, ik zal er zijn: all the way!

1-1 coaching

Voor REinvent Your Life heb ik een pakket van drie en zes maanden samengesteld. Het is niet moeilijk om te bedenken dat de kans dat je verder komt in het bereiken van je doel groter is als je zes maanden met me werkt. Maar, ik wil iedereen die keuze voor zichzelf laten maken. In het ontrafelen van een relatie lopen praktische en emotionele zaken kriskras door elkaar. Ik heb er meer dan een jaar over gedaan om alles op een rijtje te krijgen, maar ik woonde in het buitenland en moest een complete repatriëring regelen. Mijn kleinste pakket is drie maanden, omdat ik denk dat je dat zeker hebt om één en ander goed op een rijtje te krijgen voor jezelf. Tijdens de samenwerking, zien en spreken we elkaar om de week. Je mag bij mij langskomen, maar het gesprek kan ook via Facetime of Skype plaatsvinden. Ons gesprek duurt 45 minuten tot maximaal een uur. Je zult versteld staan hoeveel we in die tijd kunnen bespreken en bereiken, wanneer ik zorgdraag voor de structuur en de effectiviteit van het gesprek.

Jouw investering:

€1250,-

Zelfstandig aan de slag

Het online coachingsprogramma van REinvent Your Life is een academy met modules, die je op jouw eigen tempo kunt doorlopen. De modules bieden je een leidraad tijdens het proces van uit elkaar gaan. De onderwerpen zijn een mix van praktische zaken die geregeld moeten worden, maar ook emotionele challenges waar je tegenaan kunt lopen, komen aan bod. De keuze van deze onderwerpen is gebaseerd op enerzijds het traject dat ik met mijn eigen coach heb doorlopen en de doorbraken die deze geboden hebben. Ik heb destijds onmiddellijk kunnen ervaren wat het stilstaan bij onderwerpen mij opleverde. Ik heb kunnen identificeren welke momenten voor mij belangrijk waren en een doorbraak betekenden in het nemen van beslissingen. Daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Al deze ervaringen zijn verwerkt in REinvent Your Life.

Jouw investering:

€295,-

 Resultaten