Je gaat scheiden en nu?

Je leven op de rit krijgen als jullie uit elkaar gaan. Niet makkelijk en zeker niet leuk. Maar de scheiding is een feit en je moet door. Hoe dan?
Laat mij je helpen. Ik heb jarenlange ervaring om mensen door het complexe scheidingsproces heen te loodsen.

Jarenlange ervaring als coach

Een nieuwe start

Makkelijk praten, maar waar moet ik beginnen? Laat mij je helpen om die eerste stap te zetten naar jouw nieuwe leven.

Probeer je rustig te blijven en alles op een rijtje te krijgen, maar soms raak je toch even de weg kwijt?

Heb je het gevoel dat je geen enkele grip hebt op de situatie?

Ben je bang dat je dingen over het hoofd ziet?

Lijkt alles een enorme warboel?

Weet je niet of je de juiste beslissingen neemt?

Ben jij op de hoogte van alle regel- en wetgeving?

Heb je het gevoel dat alles je overkomt?

Voel je dat de tijd is gekomen om de touwtjes in handen te nemen?

Begrijp je dat je in actie moet komen, maar je weet niet waar te beginnen?

Hoor je wat andere mensen zeggen, maar weet je niet hoe je dat voor jezelf in de praktijk moet brengen?

Had je maar iemand die je af en toe bij de hand nam?

Net zoals ik de hand van mijn coach had om vast te houden tijdens mijn reis, hoop ik deze nu aan te kunnen bieden aan jou. Zodat je een beetje houvast hebt. En, stapje voor stapje sterker wordt. Dat is mijn wens voor jou.

Kom in actie

Graag neem ik jou bij de hand, zodat je stapsgewijs aandacht kunt besteden aan de zaken waar je tegenaan loopt tijdens jouw proces. Net zoals ik een hand had om vast te houden tijdens mijn reis. Zodat je letterlijk houvast hebt en stapje voor stapje sterker wordt. En zo de juiste beslissingen weet te nemen. Uiteindelijk krijg jij jouw leven weer op de rit. Zoals jij dat wilt. Iets mooiers kan ik je niet toewensen.

Als personal coach ben ik in te huren voor 1 op 1 trajecten. Gezamenlijk werken we aan een tijdsplan in een traject waarmee jij concreet aan de slag gaat. Ik bied je structuur, vormgegeven in maandelijkse pakketten, die we samen behandelen. Een leidraad, waarbij jij aan het roer blijft staan. Het is jouw pad. Ik ben je neutrale sparringpartner, zodat jij veilig kunt uitzoeken wat het beste is voor jou. Als jouw klankbord kun je alles bij mij kwijt. Ik ben jouw stok achter de deur: degene die je eraan herinnert te gaan doen wat je met jezelf hebt afgesproken. Stappen maken, zodat je daar komt waar je wilt zijn.

1-1 coaching

Ik durf te beweren dat je voor een scheiding minimaal 6 maanden moet uittrekken. Het is niet moeilijk om te bedenken dat de kans dat je verder komt in het bereiken van je doel groter is als je zes maanden met me werkt. Maar, ik wil iedereen die keuze voor zichzelf laten maken. In het ontrafelen van een relatie lopen praktische en emotionele zaken kriskras door elkaar. Ik heb er meer dan een jaar over gedaan om alles op een rijtje te krijgen, maar ik woonde in het buitenland en moest een complete repatriëring regelen. Mijn kleinste pakket is zes maanden, omdat ik denk dat je dat zeker nodig hebt om één en ander goed op een rijtje te krijgen voor jezelf. Tijdens de samenwerking, zien en spreken we elkaar om de week. Je mag bij mij langskomen, maar het gesprek kan ook via Zoom plaatsvinden. Ieder gesprek duurt ongeveer een uur. Je zult versteld staan hoeveel we in die tijd kunnen bespreken en bereiken, wanneer ik zorgdraag voor de structuur en de effectiviteit van het gesprek.

 Resultaten