Business coaching

Alle coaching is persoonlijk. Of het nu om je carrière, je business of je leven gaat.  Mij maakt het niet uit welke sticker men erop wil plakken. Ze hebben allemaal hetzelfde gemeen: de bijzondere relatie tussen de coach en de coachee en de beoogde ontwikkeling van het menselijk potentieel. 

 

Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een heldere strategie

 Mijn naam is Anouk Boering. Met mijn bedrijf Go-Focus Coaching help ik ondernemers focus krijgen op de groei van hun bedrijf. Met (hernieuwde) visie, gebaseerd op waar jij voor staat en zoals jij het ziet. Met een helder Ideaal-Klant profile, zodat deze jou weten te vinden, omdat jij duidelijk bent in hoe jij jezelf neerzet. Zodat jij niet alleen een business bouwt, maar een business bouwt die een verlengstuk is van jou. Zodat je niet alleen je business runt, maar ook het leven leidt, zoals jij graag wilt.

Coaching vanuit essentie

Met business coaching lijkt de eerste begunstigde van de coaching het bedrijf, de business. Maar, het is de persoon die vooruitgang maakt. En het is deze positieve, persoonlijke ontwikkeling, die invloed heeft op het (groeiend) succes van het bedrijf. De verandering en de voorwaartse beweging moet komen van de persoon, waarbij het oog wordt gericht op het bereiken van een mogelijk businessdoel. 

 Houd hierbij voor ogen dat een goede professionele coach geen expertise hoeft te hebben op het werkgebied van de te coachen persoon om de kwaliteit van de business coaching te garanderen. Het is het doel van de coach om de klant verder te helpen op persoonlijk niveau in een (ervarings)gebied waar de klant zelf de expertise in heeft.

Herken jij dit?

Je voelt constante druk
Je wordt gedreven door ‘moeten’ in plaats van ‘willen’
Je voelt je nooit echt gelukkig met hetgeen je bereikt en viert je prestaties niet
Je betrapt jezelf op de gedachte dat iedereen het beter doet en meer succesvol is dan jij
Je bent erg druk, werkt 80 uur in plaats van 40 (of 30 ..) en hebt alsnog het
gevoel dat je nergens komt
Je doet heel veel, maar vliegt alle kanten op..
Je weet niet waar te beginnen ..
Je bent gewoon begonnen en wat nu…?
Je hoort jezelf denken: “Ik geef al zoveel geld uit…”

Hoe zou het voor je zijn als…

Hoe zou het voor je zijn als je een onpartijdige professional hebt die je hand vasthoudt tijdens dit belangrijke proces: de groei van jouw business. En dus jouw leven. Waarbij er allerlei beslissingen genomen moeten worden terwijl het best wel veelomvattend is? Je persoonlijke professional, die naar je luistert, de juiste vragen stelt, zodat jij je gedachten kunt ordenen om alles op een rijtje te krijgen en je de juiste beslissingen kunt nemen?

Samenwerken met mij levert je het volgende op:

Je maakt duidelijke, weloverwogen keuzes
Je bent gestopt met het pleasen van anderen
Je leidt je eigen leven, in plaats van dat van je omgeving
Je leidt je bedrijf in plaats van dat jouw business jouw leven domineert
Je communiceert krachtiger en effectiever
Je weet wat je waard bent
Je energie neemt toe
Je business groeit op een consistente, rustige manier waardoor jij je gelukkig voelt
Je hebt plezier in je werk
Je hebt het gevoel dat je grip op de zaak hebt

Ervaringen 

 

Lieve Anouk, Dankzij jou coaching voel ik mij: Zelfverzekerder, ik sta dichter bij mezelf. Ik kom voor mezelf op, en voel mij daar goed bij. Ik ben een betere pitcher geworden, en sta steviger in mijn schoenen. Ik wil jou heel erg bedanken voor alle coach gesprekken die wij samen hebben gehad de afgelopen maanden. Hoop je zeker nog te zien op de evenementen! Jij bent een echte top coach! Veel liefs, Laura

Laura Talsma – Planner bij Canon

Anouk helpt je op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken, je ware ik te leren kennen, ze leert je te accepteren wie je bent ook met je minder leuke eigenschappen. Hierdoor ga je alles anders beleven. Zowel op het werk als privé. Echt een aanrader met haar in contact te komen als je meer uit je zelf en het leven wilt halen maar gewoonweg even niet weet hoe.

Marion van Thijn – Director bij Commenda

Op het moment dat ik zowel privé als zakelijk een beetje vast liep kwam Anouk op mijn levenspad. Anouk heeft mij op een hele fijne, relaxte,positieve en inspirerende manier bijgestaan om te helpen met keuzes te maken. Terug kijkend op afgelopen jaar is het mede aan Anouk te danken dat dit jaar de boeken is in gegaan als een top jaar vol persoonlijke en zakelijk groei.

Olle

Het is tijd om je dromen waar te maken

Kom direct in actie

Boek een vrijblijvende kennismaking enof download mijn E-book “Van moeten naar willen” en minn E-book “SprinCleaningCycle

Boek een gratis kennismakingsgesprek

E-book"Van moeten naar willen"