Life coaching

Personal coaching is een een-op-een relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen tussen de coach en zijn coachee. De coaching bestaat uit een reeks gesprekken die erop gericht is om erachter te komen waar je op dit moment staat en waar je wilt zijn. Als dit helder is dan is het tijd om uit te vinden hoe we de kloof tussen deze twee kunnen overbruggen.

 

Wat wil jij nu echt?

Mijn coaching is erop gericht om erachter te komen wat echt belangrijk voor je is. Dat je dicht bij jezelf blijft en uitvindt (en ook uit gaat spreken) waar jij voor staat. Je gaat gedragspatronen herkennen, die je op natuurlijke wijze eigen hebt aangeleerd, maar waar je op dit moment geen baat meer bij hebt. Als je ervoor kunt zorgen dat je gedrag en acties in lijn zijn met wat echt belangrijk voor je is, zul je een gelukkiger en waardevoller leven leiden.

Veel coachees hebben een langetermijnrelatie met hun coach, die ervoor zorgt dat ze continu in beweging blijven in de richting die ze zelf hebben bepaald. Het motto van mijn coaching: Maak keuzes en haal het beste uit jezelf.

 

Coaching vanuit essentie

Ik geloof dat mijn coachees slim, gezond en compleet zijn. Zij weten wat het beste voor hen is. Ik ga ervan uit dat zij antwoorden al bij zich dragen, maar op dit moment even niet in staat zijn om deze te vinden. Ze blijven hierdoor vaak ronddraaien in cirkels en komen niet verder. Dat is precies waar het werken met een coach bij kan helpen.

Ervaringen

 

Lieve Anouk, Dankzij jou coaching voel ik mij: Zelfverzekerder, ik sta dichter bij mezelf. Ik kom voor mezelf op, en voel mij daar goed bij. Ik ben een betere pitcher geworden, en sta steviger in mijn schoenen. Ik wil jou heel erg bedanken voor alle coach gesprekken die wij samen hebben gehad de afgelopen maanden. Hoop je zeker nog te zien op de evenementen! Jij bent een echte top coach! Veel liefs, Laura

Laura Talsma – Planner bij Canon

Anouk helpt je op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken, je ware ik te leren kennen, ze leert je te accepteren wie je bent ook met je minder leuke eigenschappen. Hierdoor ga je alles anders beleven. Zowel op het werk als privé. Echt een aanrader met haar in contact te komen als je meer uit je zelf en het leven wilt halen maar gewoonweg even niet weet hoe.

Marion van Thijn – Director bij Commenda

Op het moment dat ik zowel privé als zakelijk een beetje vast liep kwam Anouk op mijn levenspad. Anouk heeft mij op een hele fijne, relaxte,positieve en inspirerende manier bijgestaan om te helpen met keuzes te maken. Terug kijkend op afgelopen jaar is het mede aan Anouk te danken dat dit jaar de boeken is in gegaan als een top jaar vol persoonlijke en zakelijk groei.

Olle

Het is tijd om je dromen waar te maken

Kom direct in actie

Boek een vrijblijvende kennismaking enof download mijn E-book “Van moeten naar willen” en download mijn E-book “SprinCleaningCycle”

Boek een gratis kennismakingsgesprek

E-book"Van moeten naar willen"

E-book Spring-Cleaning Cycle