Je wilt Focus.
Maar waar ga je beginnen?

Herken jij dit; Je bent al behoorlijk succesvol en hebt al aardig wat neergezet en nu wil je door, maar.. loopt eigenlijk een beetje vast. Je weet (van binnen) echt wel wat je wilt. En je hebt in wezen ook alle ingrediënten in huis. Maar toch.. je hapert. Hebt moeite het overzicht te bewaren. Weet niet altijd waar te beginnen. Doet teveel tegelijk en verliest je focus. Focus. Tsja, dat is nu precies het woord waar het omdraait. Focus. Daarvoor kom je bij mij. En daarvoor ben je nu hier.

Ik heb 3 onderwerpen geselecteerd die ik al vaker ben tegen gekomen bij mijn coachees en heb daar worksheets voor ontwikkeld. Deze vind je hieronder. Selecteer welke voor jou het meest relevant is en ga er mee aan de slag. En, vraag jezelf dan af: nu ik dit weet, wat kan ik vanaf nu anders gaan doen?

 

De Spring Clean Cycle

Als je op een kruispunt in je leven staat en dingen moet veranderen, dan is het slim om eerst ruimte te creëren. En de enige manier om dat te doen is: opruimen. Dat is waar De Spring Clean Cycle voor is gemaakt. Download deze hier en krijg inzicht op welke gebieden je leven eigenlijk wel op orde is en waar je kunt beginnen met het creëren van ruimte.

Van Moeten naar Willen

Hoe zou het zijn als jij de shift kunt maken van moeten naar willen? Je ziet het pas als je het doorhebt. En daar is soms maar een kleine stapje voor nodig. Wil jij de shift maken? Download dan hier de worksheets en zet dat eerste stapje. 

Gesprekken

Beschikbare trajecten:

Blije Coachees

Life coaching

Personal Coaching is een 1 op 1- relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen tussen de coach en zijn coachee. De coaching bestaat uit een reeks gesprekken die erop gericht zijn om erachter te komen waar je op dit moment staat en waar je (eigenlijk)wilt zijn. Als dit helder is dan wordt de tijd besteed om uit te vinden hoe we de kloof tussen deze twee kunnen overbruggen.g wordt gericht op het bereiken van een mogelijk businessdoel. 

Business coaching

Met business coaching lijkt de eerste begunstigde van de coaching het bedrijf, de business. Maar, het is de persoon die vooruitgang maakt. En het is deze positieve, persoonlijke ontwikkeling, die invloed heeft op het (groeiend) succes van het bedrijf. De verandering en de voorwaartse beweging moet komen van de persoon, waarbij het oog wordt gericht op het bereiken van een mogelijk businessdoel. 

“I look to the future, because that’s where I’m going to spend the rest of my life”

 George Burns