Business & Lifecoaching

 

Over mij

Als jij je weg naar mij gevonden hebt, dan moet er blijkbaar iets gebeuren. Er is een reden waarom je hier bent. Waarschijnlijk omdat je denkt dat ik je kan helpen om meer duidelijkheid en meer grip op zaken te krijgen. Je wilt groeien. Je hebt alle ingrediënten in huis, maar je overziet niet waar je moet beginnen. Of je vraagt je af of dit nu alles is, en je wilt meer voor jezelf. Wat het ook is: ik ben de sparringpartner die je zoekt.

 

Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een heldere strategie

 Mijn naam is Anouk Boering. Met mijn bedrijf Go-Focus Coaching help ik ondernemers focus krijgen op de groei van hun bedrijf. Met (hernieuwde) visie, gebaseerd op waar jij voor staat en zoals jij het ziet. Met een helder Ideaal-Klant profile, zodat deze jou weten te vinden, omdat jij duidelijk bent in hoe jij jezelf neerzet. Zodat jij niet alleen een business bouwt, maar een business bouwt die een verlengstuk is van jou. Zodat je niet alleen je business runt, maar ook het leven leidt, zoals jij graag wilt.

Kort iets over mij…

Hoewel ik oorspronkelijk ben geboren in Nederland, heb ik meerdere plekken ‘thuis’ genoemd. In 1997 vertrok ik naar het buitenland om een expatbestaan te leiden. Mijn eerste internationale ervaring was in Saudi Arabia, daarna kwam Bahrain, daaropvolgend Denemarken, The United Kingdom and tenslotte Bangkok. Inmiddels ben ik teruggekeerd naar mijn geboorteplaats Amsterdam.

Voordat ik naar het buitenland vertrok werkte ik, na mijn studie Communicatiewetenschappen, in verschillende marketing- en verkoopfuncties in de uitgeefwereld. Ook in in de meeste landen waar ik woonde, heb ik gewerkt.  Tot het moment dat ik me realiseerde dat ik weliswaar ontzettend goed was geworden in steeds compleet opnieuw beginnen maar eigenlijk meer behoefte had aan continuiteit in mijn leven.  Toen ik tijd en aandacht nam om uit te vinden waar ik energie van kreeg en waar ik echt gelukkig van werd, kwam Coaching in mijn leven. Het vond zijn plek om nooit meer weg te gaan en het zal voor altijd bij me blijven. 

 

Coaching is voor iedereen belangrijk en effectief

Ik heb een breed portfiolio van coaches. Ik werk met mensen die in vaste aanstellingen zitten en zich afvragen of dit nu is wat ze de rest van hun leven gaan doen. Ik werk met ondernemers, die met hun business naar een volgende niveau willen end at zijn zowel doorgewinterde ondernemers als ook starters die van hun passie hun business willen maken. En, ik werk met een groot aantal mensen, die zich realiseren dat niet alles in hun leven is, zoals ze dat graag zouden willen zien en bewust de positieve keuze maken om daar daadwerkelijk verandering in aan te brengen. Allemaal gaan ze aan het stuur staan van hun eigen verhaal.

 

Mijn kernwaarden

 

 Vrijheid: Vrijheid ervaren. Vrijheid geven. In alles wat ik doe. Ik wil in Vrijheid leven. Ik wil vrij zijn om te zijn wie ik werkelijk ben. Ik wil vrijheid geven; zodat anderen ook kunnen zijn wie zij echt zijn. Zonder maskers. Zonder oordeel. Authenticiteit is hier onlosmakelijk mee verbonden. Ik kies er dan ook bewust voor om oordeel-loos te leven; vanuit de gedachte dat ik zelf ook niet veroordeeld wil worden.

Verbinding: Met anderen. Met mezelf. In verbinding is alles mogelijk, ook vrijheid. Ik sta dichtbij mezelf. Ik vertrouw op mijn visie, mijn mening en mijn intuïtie. Ik ben lief voor mezelf. In verbinding met anderen is de sky the limit. Ik zie jou. Ik hoor jou. Ik voel jou. Ik respecteer wie jij bent en ga ervan uit dat wij het beste voor elkaar willen. In je eentje ben je sneller; samen kom je verder.

Ownership: Gaat verder dan verantwoordelijkheid dragen voor jezelf en je omgeving. En niet alleen als alles naar wens gaat, maar juist als het moeilijk wordt. Geen slachtoffer rol aannemen, maar aan het stuur gaan staan van je eigen verhaal. Integer zijn, niet alleen naar anderen, maar ook naar jezelf. Zeggen wat je doet. Doen wat je zegt. Walk The talk.

Focus: Weet wat je wilt, waar je voor gaat en waarom dat zo belangrijk voor je is. En als je het niet weet, dan ben je bereid tijd, aandacht, energie en geld uit te geven om dat wel te weten. Ik investeer in mezelf. Ik geloof in Live Long Learning. Ik zal nooit klaar zijn. Ik sta open voor groei en dus voor verandering. Ik ben daarom bereid mijn doelen bij te stellen als ik een inzicht heb gekregen dat daarom vraagt. Ik realiseer met de juiste commitment realistisch gestelde doelen in mijn leven.

Trust: Vertrouwen is voor mij een keuze: ik KIES ervoor om te vertrouwen. Als je vertrouwen een keer geschaad is, dan is het niet meer vanzelfsprekend. Maar zonder vertrouwen, kun je geen relatie opbouwen. Ik leef in vertrouwen. Ik werk in vertrouwen. Je kunt erop vertrouwen dat je bij mij veilig bent bij mij; veilig om je authentieke zelf te zijn, veilig om op tafel te leggen wat je echt bezighoudt, tegen houdt, moeilijk vindt en/of waar je hart sneller van klopt. Daar ligt de fundering voor groei. Ik vertrouw jou. Dat jij jezelf laat zien, zonder filters, zodat ik jou op transparante, heldere wijze kan bijstaan. Wij zijn een gelijkwaardig team.

 Liefde: De basis. Mijn overkoepelend uitgangspunt. Liefdevol met elkaar omgaan. Het beste voor elkaar willen; voor jezelf en voor anderen. Elkaar iets gunnen, wat het beste is voor jou. En wat het beste is voor jou, hoeft niet het beste zijn voor mij. Niet bang zijn om anderen iets te geven, zonder dat je er iets voor terugkrijgt. Ik heb altijd één Pro Deo (gratis) klant in mijn portefeuille; iemand waarvan ik het potentieel zie, die met support sneller door zal kunnen pakken, maar het om begrijpelijke redenen even niet kan betalen. Als deze persoon na bepaalde tijd los kan vliegen, dan kan deze plek weer opgevuld worden met de volgende.

 

 

Hoe ik je kan helpen

 

Personal Coach zijn, is mijn ROEPING. Coaching is niet slechts mijn beroep, het is wie ik ben. Het is wat ik leef.
Het is mijn VISIE, dat het werken met je eigen Personal Coach een vanzelfsprekendheid is.

Life coaching

Personal Coaching is een 1 op 1- relatie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen tussen de coach en zijn coachee. De coaching bestaat uit een reeks gesprekken die erop gericht zijn om erachter te komen waar je op dit moment staat en waar je (eigenlijk)wilt zijn. Als dit helder is dan wordt de tijd besteed om uit te vinden hoe we de kloof tussen deze twee kunnen overbruggen.g wordt gericht op het bereiken van een mogelijk businessdoel. 

Business coaching

Met business coaching lijkt de eerste begunstigde van de coaching het bedrijf, de business. Maar, het is de persoon die vooruitgang maakt. En het is deze positieve, persoonlijke ontwikkeling, die invloed heeft op het (groeiend) succes van het bedrijf. De verandering en de voorwaartse beweging moet komen van de persoon, waarbij het oog wordt gericht op het bereiken van een mogelijk businessdoel. 

Coaching is the universal language of change and learning

Anouk