jan 11, 2021

Kruispunt

Opnieuw sta ik zelf op een kruispunt; een nieuwe uitdaging, andere keuzes. Stiekem vind ik het best spannend. Toch ga ik ervoor, met mijn hele hart. Als je op zo’n kruispunt staat, kijk je vooral vooruit, maar soms ook nog even achterom. Wat is er de afgelopen 10 jaar veel gebeurd in mijn leven. Ik had net mijn coachingsopleiding afgerond en leidde een druk leven als expat in Bangkok toen ik ontdekte dat mijn man verliefd was geworden op een ander. Mijn leven kwam in een rollercoaster terecht en ik verhuisde uiteindelijk terug naar Nederland samen met mijn twee zonen. Onder het motto: ‘practice what you preach’; riep ik destijds de hulp in van een coach en dat was de beste beslissing ooit! Emotioneel kwam ik uiteindelijk veel sterker uit de ‘strijd’.

 

En nu dan weer een kruispunt. Ik heb mijn ruime mooie eengezinswoning te koop gezet. De veilige haven voor mij en mijn kinderen staat op Funda en ik heb een veel kleiner appartement gekocht in Amsterdam. De jongens zo goed als op eigen benen en ik klaar voor een nieuw pad. Als ik een ding destijds van mijn coach heb geleerd is het wel hoe belangrijk het is om uit te vogelen voor jezelf waar je heen wilt. Dat is een zoektocht, maar wel eentje die veel brengt. Het is uiteindelijk de enige manier waarop je herkent wat goed is voor jou en wat je dichter brengt bij de doelen die je wilt behalen. En ik weet wat ik wil: meer vrijheid, meer tijd voor mezelf. Een groot huis betekent meer lasten en meer werk. Ik ben klaar voor kleiner, compacter en meer overzicht.

 

Als coach is het een van de leidraden die ik meegeef. Of je nu van mijn diensten als businesscoach gebruik maakt of als coach die gespecialiseerd is in scheidingen: ga kijken welke stappen je nodig hebt om dichter bij jouw doel te komen. Vaak voel je wel of iets klopt of niet. Toch laten we vaak ons verstand overheersen. Luister naar je gevoel. Is het een ja?  Ga het uitwerken en doen! Die aanpak heeft mij veel gebracht de afgelopen jaren. En ik hoop jou ook. Vind je het nog lastig om uit te werken wat je wil? Laat me je helpen. Kijk op mijn website en zoek vrijblijvend contact via www.gofocus.com. Ik help je graag.

0 reacties