Bedankt voor het  aanvragen

Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een heldere strategie

 Mijn naam is Anouk Boering. Met mijn bedrijf Go-Focus Coaching help ik ondernemers focus krijgen op de groei van hun bedrijf. Met (hernieuwde) visie, gebaseerd op waar jij voor staat en zoals jij het ziet. Met een helder Ideaal-Klant profile, zodat deze jou weten te vinden, omdat jij duidelijk bent in hoe jij jezelf neerzet. Zodat jij niet alleen een business bouwt, maar een business bouwt die een verlengstuk is van jou. Zodat je niet alleen je business runt, maar ook het leven leidt, zoals jij graag wilt.

Lieve Anouk, Dankzij jou coaching voel ik mij: Zelfverzekerder, ik sta dichter bij mezelf. Ik kom voor mezelf op, en voel mij daar goed bij. Ik ben een betere pitcher geworden, en sta steviger in mijn schoenen. Ik wil jou heel erg bedanken voor alle coach gesprekken die wij samen hebben gehad de afgelopen maanden. Hoop je zeker nog te zien op de evenementen! Jij bent een echte top coach! Veel liefs, Laura

Laura Talsma – Planner bij Canon

Anouk helpt je op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken, je ware ik te leren kennen, ze leert je te accepteren wie je bent ook met je minder leuke eigenschappen. Hierdoor ga je alles anders beleven. Zowel op het werk als privé. Echt een aanrader met haar in contact te komen als je meer uit je zelf en het leven wilt halen maar gewoonweg even niet weet hoe.

Marion van Thijn – Director bij Commenda